Υπαίθριο Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης

king-pong

Το 1ο Υπαίθριο Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (πινγκ πονγκ) συνδιοργανώθηκε από τη Μικρή Ακαδημία και τον Αθλητικό Όμιλο Αρίων. Ο αριθμός των συμμετοχών ήταν ικανοποιητικός, ενώ ενθαρρυντικό ήταν το γεγονός ότι το μεγαλύτερο ποσοστό αποτελείτο από ανεξάρτητους ερασιτέχνες, οι οποίοι βρήκαν την ευκαιρία να παίξουν σε ανταγωνιστικό τουρνουά. Αυτός άλλωστε ήταν και ο αρχικός στόχος, το παιχνίδι και η ψυχαγωγία.


Οι αγώνες κέρδισαν τα θετικά σχόλια αθλητών και παρευρισκόμενων, ενώ ήδη κι άλλες περιοχές του νομού σκέφτονται τη διεξαγωγή αντίστοιχων αθλητικών εκδηλώσεων. Το τουρνουά επίσης ήταν μια επίκαιρη αφορμή για να θυμίσουν εκ της διοργάνωσης μέλη του Δικτύου Αφύπνισης Πολιτών την ιδέα για εγκατάσταση τραπεζιών πινγκ πονγκ ως μόνιμες κατασκευές μέσα στον ιστό της πόλης και πέρα από τον αθλητισμό και την ψυχαγωγία να βοηθήσουν ώστε η πόλη της Αμαλιάδας να αποκτήσει μια σύγχρονη και ανθρώπινη ταυτότητα με ελεύθερες και προσβάσιμες υποδομές για όλους τους πολίτες.

Οι διοργανωτές του τουρνουά ευχαρίστησαν θερμά όλους όσους βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί η απαιτητική εκδήλωση: το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ερυθρού Σταυρού για την υγειονομική κάλυψη, τους Δωροθέτες Σταυρούλιας Σπορ, Mondo Atletico, Gjino Sport και τους Χορηγούς Χειρότεχνο (Αμαλιάδα), Βενζινάδικο Revoil Αναγνωστόπουλος (Τέρμα Καλαβρύτων Αμαλιάδα), Αρχιτεκτονικό Γραφείο Μανωλόπουλος (Αμαλιάδα), Φάρμα Ηλείας (Καρδιακαύτι), Super Fitness ( Γαστούνη), My Friend’s Café (Γαστούνη).

Έκτοτε, τα Υπαίθρια Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (πινγκ πονγκ) διοργανώνονται από τον Αθλητικό Όμιλο Αρίων.