Χρηματοδότηση θέσεων εργασίας σε ΜΚΟ

Δέκα «τυχεροί» θα εισαχθούν στο πρόγραμμα Vodafone World of Difference, το οποίο υλοποιεί για πέμπτο συνεχές έτος η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σε συνεργασία με κοινωφελείς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Το πρόγραμμα προσφέρει τη δυνατότητα σε όσους θα συμμετάσχουν να προσφέρουν την εργασία, τις γνώσεις και τις ικανότητές τους για έξι μήνες στο ΜΚΟ της προτίμησής τους, ενώ η Vodafone θα καλύψει τον μισθό τους.

Το πρόγραμμα έχει ήδη διεξαχθεί σε περιοχές σε όλη την Ελλάδα, όπως στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Κοζάνη, την Κομοτηνή, τη Μυτιλήνη, την Πάτρα, την Πάρο και τις Πρέσπες, ενισχύοντας τις τοπικές κοινωνίες, και εφαρμόζεται σε 19 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν έρθει σε επαφή με τον οργανισμό στον οποίο θέλουν να εργαστούν, και να συμφωνήσουν σε ένα συγκεκριμένο έργο για την περίοδο απασχόλησής τους.
Οσοι ενδιαφέρονται να υποβάλουν αιτήσεις για συμμετοχή στο πρόγραμμα Vodafone World of Difference ή θέλουν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να επισκεφθούν την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, www.vodafone.gr/world-of-difference έως και τις 12 Οκτωβρίου 2014.